Στοιχειού Κατερίνα

Dance Instructor

Η Στοιχειού Κατερίνα κατέχει σημαντική εμπειρία στον κοινωνικό & αγωνιστικό χορό.Ξεκίνησε τα πρώτα της χορευτικά βήματα όταν ήταν 4 ετών με κλασσικό χορό και έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσει τις χορευτικές τις ικανότητες. Στην πορεία, παρακολούθησε και ανέπτυξε και άλλα είδη χορού όπως Σύγχρονο, Latin, Hip-Hop, Commercial, Jazz, Argentine Tango ακόμα  και συγχρονισμένη κολύμβηση. Στην ηλικία των 15 κατάλαβε ότι η μεγάλη της αγάπη είναι το Latin International και από τότε έως σήμερα προσπαθεί να το εξελίξει όσο το δυνατόν περισσότερο σε όλους τους τομείς. Είναι κάτοχος χορευτικών πτυχίων από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χορού WDC (World Dance Council) & από το Εθνικό Συμβούλιο Χορού της Ελλάδος (Ε.Σ.Χ.Ε.).

Από το 2010 έως σήμερα συμμετέχει σε διαγωνισμούς & φεστιβάλ χορού που διεξάγονται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό λαμβάνοντας πολλές διακρίσεις (Blackpool Dance Festival, Κύπελλο Ελλάδος-Φιλία open, IDTA, κ.ά.). Το 2016 ίδρυσε την Σχολή χορού Keep Dancing στο Παλαιό Φάληρο την οποία κατέχει και έως σήμερα. Το 2017 αναγνωρίστηκε ως Διεθνής κριτής από το WDC. Το 2019 η οικογένεια Keep Dancing μεγαλώνει και σε συνεργασία με την Δεσύπρη Ρούλα ιδρύεται και η 2η σχολή στην Ηλιούπολη.  Επιπλέον, έχει λάβει μέρος και έχει συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές (it’s show time με τον Ν. Κοκλώνη, Live News με τον Ν. Ευαγγελάτο, Tatiana Live κ.α.) καθημερινές σειρές (Έλα στην θέση μου στον ALPHA), video clips καθώς ήταν και προσκεκλημένη σε μεγάλα shows & events.

Τέλος, Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει κάνει μαθήματα με καταξιωμένους χορευτές από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (Michael Malitowski, Alessio Tattoli, Jerry Abrate, Francesco Garofalo, Magdalena Amelia Strzesnicka, κ.ά.). Αναλαμβάνει και προετοιμάζει μαθητές σε αγωνιστικό & επαγγελματικό επίπεδο.