Κανονισμός Σχολής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την καλύτερη λειτουργία της σχολής μας καταρτίσαμε τους ακόλουθους κανόνες εσωτερικής λειτουργίας :

 1. Η σχολή λειτουργεί καθημερινά δια ζώσης από τις 17:00 έως τις 22:00 και τηλεφωνικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τις 10:00 έως τις 22:00. το Σάββατο συνήθως είμαστε κλειστά λόγω διαγωνισμών.
 2. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους.
 3. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!
 4. Τα δίδακτρα κανονίζονται μηνιαία και εξοφλούνται μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.
 5. Τα μηνιαία δίδακτρα των ομαδικών μαθημάτων πληρώνονται κανονικά αν ο μαθητής έχει παρακολουθήσει έστω και 1 ώρατου μήνα αυτού.
 6. Η διδακτική ώρα διαρκεί 55 λεπτά, αρχίζει ακριβώς & υπάρχει διάλειμμα 5 λεπτών μετά από αυτήν.
 7. Η προσέλευση στις αντίστοιχες ώρες μαθημάτων θα πρέπει να γίνεται 5 λεπτά πριν την έναρξή τους. Είναι σημαντικό να είμαστε τυπικοί ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην ροή του προγράμματος.
 8. Τα ατομικά μαθήματα δεν μπορούν να ακυρωθούν τελευταία στιγμή. Η ακύρωσή τους μπορεί να γίνει έως και μίαημέρα πριν. Σε κάθε άλλη περίπτωση χρεώνονται κανονικά!
 9. Στα ομαδικά μαθήματα δεν υπάρχει δυνατότητα αναβολής και αναπλήρωσης σε περίπτωση απουσίας μαθητών. Η ώρα αναπληρώνεται μόνο σε περίπτωση απουσίας δασκάλου.
 10. Όταν κάποιος μαθητής χάσει την ώρα του τμήματός του δεν επιτρέπεται να παρακολουθήσει μάθημα άλλης ώρας για λειτουργικούς λόγους.
 11. Δεν επιτρέπεται η παρουσία γονέων & συγγενών στα παιδικά τμήματα κατά την διάρκεια του μαθήματος.
 12. Υπάρχουν αποδυτήρια & ντουλαπάκια με κλειδαριά για όσους επιθυμούν να αποθηκεύσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα κατά την διάρκεια του μαθήματος.
 13. Τα κλειδιά από τα ντουλαπάκια θα πρέπει να επιστρέφονται πίσω στην γραμματεία με την λήξη του προγράμματος.
 14. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε σε περίπτωση απώλειας προσωπικών σας αντικειμένων.
 15. Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα στις αίθουσες διδασκαλίας καθώς & στους κοινόχρηστους χώρους της σχολής
 16. Ανάλογα με το είδος χορού και το επίπεδο των μαθητών, προβλέπονται εξετάσεις(για όσους το επιθυμούν), από ξένους και Έλληνες εξεταστές, καθώς και η χορήγηση αναγνωρισμένων πτυχίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 17. Διοργανώνει παραστάσεις χορού επαγγελματικού επιπέδου με τη συμμετοχή ηθοποιών, και ύπαρξη πρωτότυπων σεναρίων.
 18. Συστεγάζει ομάδα παραστάσεων με σκοπό τη δημιουργία θεατρικών και τηλεοπτικών shows, στελεχωμένη από τα φυτώρια των τμημάτων της.